'Kijk op interim-management'


Voordelen van een Interim-Professional: 

Objectiviteit

De interim-manager heeft geen oude banden of betrokkenheid bij het bedrijf of de mensen en kan daardoor makkelijker en sneller tot de kern doordringen. En eventueel noodzakelijke impopulaire maatregelen makkelijker doorvoeren. 

Snelheid

Hij kan in principe binnen enkele dagen met de werkzaamheden starten.

Bagage

Hij brengt een hoop bagage mee uit voorgaande klussen, is gewend tijdelijke opdrachten met veel inzet af te ronden en heeft naast de benodigde management ervaring ook vaak een bepaalde vakinhoudelijke expertise/specialisatie. 

Duidelijkheid

Van te voren wordt duidelijk afgesproken wat de duur, de aard en de inhoud van de te verrichten werkzaamheden zal zijn. Meestal zal dit een aantal dagdelen per week betreffen gedurende een periode van bijvoorbeeld drie maanden tot ca. een jaar. Voor u dus de voordelen van de inzet van een Professional, maar geen onzekerheden wat betreft budget en geen verplichtingen na die termijn. 

Zelf-sanerend

Ons doel is om onze opdracht zo goed te vervullen dat wij tegen het eind van het traject onszelf overbodig hebben gemaakt doordat het veranderingsproces verankerd zit in het bedrijf en de opvolgende manager goed is ingewerkt en klaar om het betreffende bedrijfsonderdeel over te nemen.